April 3, 2014

Programmet på Roskilde stinker som sædvanlig - men det gør det jo hvert år!

Så er den gal igen med programmet for Roskilde. Men det er det jo hvert år! Surprice...

Treo er altid på banen med noget kritik. Eneste virkelige pointe fra ham er nok, at The Black Keys kunne have spillet nonstop alle dage for samme beløb som fyres af på Rolling Stones.

Ekstra Bladet - Roskilde: Rynkerock for millioner


Hos Politiken hvor Erik Jensen normalt skal være den sure gamle mand med bedre rocksmag end bookerne lyder der dog positive toner. Simon Lund er glad for programmet ikke er så rocktungt (!?!). Han hylder hip-hoppen og Stevie Wonder. Wtf'er man lige lidt?

BT er også glade for Stevie W - han er vel også næsten yngre end ligene i Stones! Og så hylder de også hip-hoppen med Drake og Outcast.

Jungersen er smuttet over til sig selv. Og han hylder selvfølgelig Stones. Han er vel også selv indbegrebet af en dinosauer. Han har dog ret! Det er ubetinget den største booking nogensinde. Stones er de største og Orange er deres scene. Hipsterne skal holde kæft osv. osv.

Anyway, der skal da nok være en hel masse man kan nyde af sære hipsternavne rundt omkring, mens pøblen spiser hotdogs og drikker vandet fadøl til Stones og Wonder. Der er tusind festivaler i enhver festival og at bruge 20 millioner på Stones ændrer nok ikke det store på det samlede billede. Og dog! Torsdagen bliver lige en tand mere pensionistagtig end under Bruce. Men so what, de holder sig på pladsen og tager tidligt hjem...